STEICO >> Školení

Školení "Ekologické stavění s výrobky firmy STEICO"


Školení "Ekologické stavění s výrobky firmy STEICO" 4.4.2013 se zůčastnilo 68 lidí architektů, projektantů a realizačních firem, což je nejvíce v historii firmy AKASTAV s.r.o.!

Má na tom podíl zvyšující se popularita dřevostaveb, které snad postupně vyvracejí některé mýty a také zvyšující se zájem jak projektantů a realizačních firem tak i zákazníků o přírodní ekologické materiály. Čím dál tím více lidi zajímá, v čem žijí a kolik energií bylo spotřebováno na výrobu stavebních materiálů, ze kterých je postaven jejich dům. Podle ohlasů účastníků byl pro ně zajímavý i program školení, do kterého jsme zařadili nová témata.

I nadále probíhají během roku individuální školení v sídle firmy. Informujte se!

Foto viz. Fotogalerie


Školení "Ekologické stavění s výrobky firmy STEICO" 4.4.2013

Školení a webinář

Společnost AKASTAV s. r. o. je již 12 let distributorem firmy STEICO, která je jedním z největších evropských výrobců dřevovláknitých izolací a konstrukčních materiálů (I-nosníky STEICO Joist a Wall, Ultralam/LVL).

Pořádáme semináře, publikujeme články a zúčastňujeme se veletrhů a výstav, na kterých seznamujeme architekty, projektanty i realizační firmy s přednostmi přírodních materiálů ve stavbách.

Letos jsme pro Vás připravili dne 4.4.2013 v Ostravě školení, které kromě přehledu materiálů STEICO, obsahuje i řadu dalších zajímavých témat – vhodné skladby konstrukcí pro obvodové stěny, příčky, střechy, stropy, podlahy; certifikované protipožární konstrukce s požární odolností až REI 60; akustické parametry STEICO materiálů.

Čím dál tím víc se řeší v dřevostavbách problematika tepelných ztrát, tepelných mostů i nebezpečí kondenzace v konstrukci. Proto jsme zařadili hodinovou přednášku přímo od tvůrců jednoho z nejznámějších software (SVOBODA SOFTWARE), kteří uvedou příklady použití programů AREA a TEPLO pro naše materiály.

Na závěr se zájemci zúčastní exkurze v Experimentálním domě/Školícím středisku v areálu Fakulty architektury a stavebnictví VŠB-TUO Ostrava, který je postaven z materiálů STEICO a kde byl AKASTAV generálním dodavatelem materiálů

http://www.nazeleno.cz/stavba/pasivni-domy/akastav-generalni-dodavatel-steico-v-pasivni-drevostavbe.aspx.

Na veletrhu Dřevostavby 2013 v Praze, kde jsme vystavovali, řada z Vás říkala, že by se velmi rádi zúčastnili školení, ale že Ostrava je příliš daleko :-)

Proto jsme pro Vás ve spolupráci s portálem Webinare.cz připravili možnost účasti on-line formou, které se říká webinář. Budete tak mít možnost zúčastnit se školení odkudkoliv, kde se zrovna v době pořádání budete nacházet. Věříme, že pro některé z Vás, to bude přínosná forma.

Nicméně naším hlavním záměrem je tak jako minulá léta dát v rámci školení prostor pro konkrétní řešení problemů a navazování kontaktů v tvůrčí pracovní atmosféře.

Těšíme se na Vaši účast!

Program a přihláška

 

Školení realizačních firem STEICO Zell

Dne 19. dubna 2012 se na výstavě DREVODOM Nitra uskutečnila prezentace a dne 16. května 2012 proběhlo v Chotusicích školení českých a slovenských realizačních firem pro použití dřevovláknité foukané izolace STEICO Zell, které vedl pan Robert Keppeler, produktmanager, STEICO AG.

http://www.steicozell.cz/cz/steico-zell/vystavy-a-skoleni


Školení "Ekologické stavění s výrobky firmy STEICO" 12.4.2012

Dne 12. dubna 2012 jsme v Ostravě uspořádali další školení, kterého se zúčastnilo 39 architektů, projektantů a realizačních firem. Potěšila nás vysoká účast, je zřejmé, že zájem o přírodní ekologické materiály neustále stoupá.

Naši zákazníci, spolupracující firmy a další zájemci se na nás čím dál častěji obracejí s dotazy, kde a jak materiály používat, proto bylo cílem školení poskytnout jim co nejvíce informací a podkladů, které potřebují ke své práci.

Program